Klantenservice

Vallas klantenservice

Wij proberen steeds onze klanten een zo persoonlijk mogelijke service te geven. Heeft u een vraag over een product of dienst? Dan kan u deze steeds via ons contact formulier stellen. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van een passend antwoord!

In uitzonderlijke gevallen, tijdens drukke periodes, kan het gebeuren dat u iets langer op een antwoord moet wachten. Wij doen echter ons uiterste best om u steeds zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Heeft u een dringende vraag? Dan kan u ons telefonisch bereiken van maandag tot zaterdag van 9u tot 20u op +32 (0)494/24.84.25 Zijn we door omstandigheden even niet bereikbaar? Laat uw gegevens achter op de voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

1 Recupel bijdrage
1.1 ik zie geen recupel bijdrage vermeld op de site, hoe komt dat?
Vallas is begaan met het milieu en is dan ook aangesloten bij Recupel. Wij betalen alle vereiste bijdragen voor onze producten, maar vinden dat de klant daar verder geen hinder moet van ondervinden. Wij tonen op onze site enkel all-in bedragen, wat dus betekent dat alle kosten inbegrepen zijn.
We begrijpen dat u als consument begaan bent met het milieu en stellen u dus graag gerust. U koopt een product bij ons, en wij dragen ons steentje bij om het achteraf goed te recycleren!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2020 Vallas Lighting and Automation Powered by Lightspeed
Bank transfer Cash PayPal Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »