Realisaties: Etalageverlichting fietswinkel

Realisaties: Etalageverlichting fietswinkel

In dit artikel leggen we uit hoe we voor deze klant tot een passende oplossing zijn gekomen en zo zijn fietsen een extra touch kunnen geven hebben.

Doelstellingen van de klant

De klant zit iets achteruit ten opzichte van de hoofdweg en wou daarom zijn etalage 's avonds graag extra zichtbaar maken. De eerste opzet was om een groen accent aan te brengen omdat dit in het logo van de klant verwerkt zit.

Keuze van de verlichting

De fietsen staan over de gehele lengte van de etalage kort bij elkaar opgesteld. Aangezien het vooral de fietsen zijn die moeten opvallen, ging de voorkeur al snel uit naar verlichting van beneden uit, om zo een algemene verlichting te creëren die toch een lokaal effect kon geven.

Gezien het om grotere lengtes ging (2 x 3.5m en 1 x 2.5m), stelden we voor om te werken met led strips in een hoekprofiel. De keuze veranderde op dat molment ook van groen naar RGB+W omdat de klant zo de keuze heeft om naargelang het seizoen en de kleuren van de tentoon gestelde modellen de accentkleur aan te passen.

Door de strips in een hoekprofiel te monteren, worden nu de frames van de fietsen maxikmaal belicht zoals hieronder te zien:

Etalageverlichting fietsen


Het resultaat

De klant heeft nu een unieke look gegeven aan zijn etalage en laat zijn producten opvallen met een minimum aan stroomverbruik! Door gebruik van de RGB ledstrips, is de gehele etalage verlicht met een verbruik van slechts 90W.

Meer projectfoto's bekijken? Ga snel naar onze facebookpagina

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2021 Vallas Lighting and Automation Powered by Lightspeed
Bank transfer Cash PayPal Bancontact SOFORT Banking
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »